Oděvy a doplňky pro personál vaší restaurace

Chcete svému personálu dopřát pracovní oděv, který je pohodlný, splní svou funkci, a navíc skvěle padne?

Ať je váš rozpočet a styl jakýkoliv, společně oblékneme vaše kuchaře, číšníky, barmany i další členy personálu do ideálního profesního oblečení.

Pokud hledáte zástěry, rondony, košile, vesty a doplňky v různých barvách a velikostech, u TMT Plus jste na správném místě! A navíc vám pomůžeme i s výbavou vaší restaurace!

Zástěry
 
ZÁSTĚRY

Zástěry jsou velmi praktickým doplňkem pro vaše servírky, číšníky i barmany. 

Zvolit můžete krátkou variantu zástěry, kterou si personál uváže v pase nebo například dlouhou laclovou variantu k zavázání za krkem. 

Drobným detailem jako je výšivka nebo potisk dovedete zástěru k dokonalosti 

RONDONY

Vaření je odrazem osobnosti. Nechte své kuchaře vyjádřit svou osobnost i tím, co mají na sobě.

Krátký nebo dlouhý rukáv, dvouřadý nebo jednořadý rondon, s kapsami, s barevnými knoflíky,… Cokoliv na co si vzpomenete, a to ve výjimečné kvalitě od ikonických značek, protože víme, jak důležité je, aby personál vypadal profesionálně, ale zároveň měl pohodlí.

Navíc! Rondony nemusí být vždy nutně bílé. Vyjádřit svůj styl může váš personál i prostřednictvím svých oblíbených barev.

Rondony
KOŠILE A VESTY

Košile jsou základem pro personál každé restaurace, ale i baru nebo hotelu. Je třeba si dát záležet, aby byli vaši zaměstnanci reprezentativní. 

Nabídneme vám dámské i pánské košile různých střihů a velikostí, přesně dle vašich požadavků. 

Osobitý styl můžete vyjádřit prostřednictvím malých detailů jako jsou například barevné knoflíky nebo límečky s rozdílným vzorem. 

Přidat můžete i svou vlastní nášivku!

 
 
DOPLŇKY

Doplňky jsou neoddělitelnou součástí oděvu obsluhy každé restaurace. Nejen, že pomáhají při dodržování hygienických předpisů, ale zároveň mohou být designovou tečkou celého outfitu.

Nabízíme pracovní kuchařské čepice a šátky, rukavice a knoflíky pro vaše kuchaře, ale i stylové číšnické kasírky a spoustu dalších doplňků.

Pracovní kuchařské doplňky
Co dál pro vás máme?

Kromě toho, že vám pomůžeme obléct personál vaší restaurace, nabízíme vám také její vybavení. V naší nabídce najdete stojany, tabule a vitríny, desky na jídelní a nápojové menu a spoustu doplňků na stoly.

Chcete se dozvědět více o tom, co vám můžeme nabídnout?

Kontaktujte nás na: tmtplus@tmtplus.cz, +420 602 286 765 nebo nám odešlete poptávkový formulář ZDE.