Nápojové příslušenství

Nápojové příslušenství

Krásné barvy kolekce Colorissimo. Nápojové příslušenství v elegantních obalech a v mnoha pestrých barvách. Krásná a nadčasová kolekce.

 

termohrnek

Voděodolný termohrnek vyrobený z nerezové oceli. Má dvojitou stěnu z důvodu lepší izolace. Kapacita: 450 ml.


termoska-cestovní

Voděodolná cestovní termoska vyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceli. Dvojité stěny dokonale uchovávají požadovanou teplotu po dobu až 90 minut. Vnější pogumovaná povrchová úprava snižuje riziko náhodného vyklouznutí hrníčku z ruky. Certifikováno a vhodné pro kontakt s potravinami.Výrobek je balen v elegantní krabici. Kapacita: 450 ml.


termoska-držák

Voděodolná termoska s držákem, vyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceli. Dvojité stěny dokonale uchovávají požadovanou teplotu po dobu až 90 minut. Vnější pogumovaná povrchová úprava snižuje riziko náhodného vyklouznutí hrníčku z ruky. Certifikováno a vhodné pro kontakt s potravinami.Výrobek je balen v elegantní krabici. Kapacita: 450 ml.


nápojové příslušenství

Termoska s bezpečnostním uzávěrem proti úniku tekutiny, pokrytá měkkou gumovou povrchovou úpravou. Vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli. Dvoustěnný design udrží obsah horký po dlouhou dobu (6 hodin se zavřeným víkem). Vakuově izolované. Certifikováno a vhodné pro kontakt s potravinami. Výrobek je balen v elegantní krabici. Kapacita: 500 ml. Rozměry: 25 cm, Ø 7,5 cm


Termoska na tekutiny

Termoska na tekutiny i se závěsnou karabinou, o objemu 700 ml z nerezové oceli pokryté měkkým dotykovým povrchem. Uzávěr vybaven naústkem pro pohodlné použití lahve ve svislé poloze. Certifikováno a vhodné pro kontakt s potravinami. Výrobek je balen v elegantní krabici.

Rozměry: 25,5 x 7,5 cm


Nápojové příslušenství : doporučený druh potisku a personalizace –Tamponový tisk, nebo UV tisk


Zde jsou k dispozici jsou nové katalogy, kde si můžete prohlédnout kompletní nabídku. Najdete zde nejen nápojové příslušenství, ale i mnoho jiných zajímavých reklamních předmětů.