EVENTY

Jsme reklamní a eventová agentura TMT plus s.r.o.

Naším Know How je spojovat eventy s pozitivním prožitkem. Víme, že budovat trvalé a intenzivní vztahy s klienty je důležité. Pomocí eventu lze nejen upoutat nové potenciální klienty, ale zároveň i motivovat obchodní partnery a upevňovat jejich loajalitu.

Pomůžeme Vám zprostředkovat emocionální zážitek pro externí nebo interní cílové skupiny, jehož výsledkem bude pozitivní spojení s Vaší značkou.

Event na klíč

Chcete uspořádat event, ale nevíte jak na realizaci, či Vám nezbývá čas? TMT plus Vám vybere a nabídne lokalitu, kreativně ji spojí s programem,  zajistí vše potřebné a  zorganizuje. S radostí zajistí komplexní full – servis založený na Vašich představách. Od nápadu, přes realizaci až po samotnou organizaci.

Firemní večírky

Připravte pro svoji firmu večírek a oslavte například konec zdárné sezóny. Zmínit pozitiva a úspěchy napomáhá příjemné atmosféře na pracovišti a tmelí vztahy.

 

„Žijete jenom jednou. Tak by to měla být zábava.“
Coco Chanel

 

Klientské dny

Na klientském dnu můžete nejen prezentovat  novinky, které Vaše firma připravuje, ale formou zábavy upevnit vztahy mezi obchodníky a klienty. Spojte užitečné s příjemným!

Semináře

Vytvořte semináře na úrovni. Zajistíme Vám jak prostory tak vynikající catering, který podpoří myšlenkové pochody.

Kongresy

Dobrá spolupráce je základem všech velkých projektů. Připravíme pro Vás kongresy na míru.

Teambuldingy 

O klienty už jste se postarali, ale co Vaši zaměstnanci? Nedílnou součástí dobré atmosféry na pracovišti je budování přátelských vztahů mezi pracovníky. Dobrá atmosféra podpoří nejen týmového ducha, ale může vést k celkové motivaci a výším pracovním výsledkům.

Zařiďte svým zaměstnancům teambulding, který bude společným zážitkem pro všechny. Teambuldingy lze připravit podle vašich potřeb.  Ať už potřebujete stmelit kolektiv, prolomit ledy nebo naučit zaměstnance kooperaci.

Prezentační akce

Potřebujete vyšvihnout nový produkt nebo zviditelnit svou značku na trhu? Připravíme s Vámi prezentační akci, která spojí užitečné se zábavou  a příjemnou atmosférou.