TEXTIL

V TMT plus se specializujeme na výrobu a dodávku kvalitních textilních produktů. Dokážeme uspokojit i ty nejnáročnější klienty.

Potřebujete trička na promo akce, oblečení pro volný čas, pracovní certifikované oděvy?

Vybírat můžete z širokého portfolia produktů našich partnerských značek nebo vám ušijeme produkty na míru. Pomůžeme vám s výběrem kvalitních produktů ve vašich firemních barvách, s logem nebo výšivkou i s jakýmkoliv dalším přáním.

Napište nám prostřednictvím kontaktního formuláře a my vám připravíme nabídku přesně podle vašich představ.

James Harvest Sportswear

 

James Harvest Sportswear kolekce je založena na americkém takzvaném Collegiate Fashion a je symbolem kvality, stylu a funkčnosti. Při sledování nejnovějších trendů naši návrháři také pamatují na potřebu stejné míry funkčnosti a vždy vyžadují použití těch nejkvalitnějších materiálů a příslušenství.

Oděvy jsou navrženy tak, aby mohly být brandované, a proto tolerují taková zacházení, jako je vyšívání a sítotisk.

Více zde

Payper

 

Payper je italská a zároveň mezinárodní společnost, která získala velké zkušenosti v oblasti vývoje modelů, nákupu materiálů a výroby profesionálního a neformálního pracovního oblečení, s jasným cílem: dodat pracovnímu výkonu více bezpečnosti, praktičnosti a šarmu. Každý krok podnikové činnosti je charakterizován volbou kvality.

Více zde

James Harvest & Frost
 

Značka James Harvest & Frost byla vytvořena z vášně. Vášeň k vytvoření něčeho velmi kvalitního, za přijatelnou cenu, něco, co bychom chtěli nosit. Naším cílem bylo, aby šaty vypadaly sofistikovaně a byly dobře navržené a hodily se jak pro práci, tak pro odpočinek.

Více zde

Značka Karlowsky

Karlowsky

 

Objevte německou značku Karlowsky. Profesionální oděvy, ať už pro profesionální gastronomii, mezinárodní „Haute Cuisine“, ambiciózní hobby kuchaře nebo kuchyňské rebely – Karlowsky Fashion nabízí ten správný produkt pro každou příležitost. Nejvyšší standardy kvality v každém detailu, odvaha k inovacím a bezpečnost pro člověka a životní prostředí jsou hodnoty, v které věříme více než 126 let a podle kterých vyrábíme naše výrobky s vášní.

Více zde

 

Značka Projob

ProJob
 

ProJob znamená vždy funkční, vysoce kvalitní oděvy. Pro kohokoliv, kdo chce odvádět skvělou práci, je nejvyšší prioritou optimálnípracovní prostředí. Náš design vždy z této priority vychází. Klademe důraz na vzhled našich oděvů, ale zároveň na to, abyste se v nich cítili stejně tak dobře, jako v nich vypadáte.

Více zde

Clicque
 

Značka Clique zahrnuje nejširší sortiment kvalitního aktivního oblečení a doplňků. Značka je velmi oblíbená pro to, že nabízí širokou škálu barev a velikostí. Clique garantuje špičkovou kvalitu a skvělý design produktů pro muže i ženy. 

Více zde